PUKË, GJENDET PREDHË PRANË BLLOKUT TË PALLATEVE

PUNONJËSIT E BASHKISË NË QYTETIN E PUKËS KANË GJETUR NJË PREDHË PRANË NJË ZONË TË BANUAR. PREDHA U GJET GJATË REHABILITIMIT TË NJË SHESHI NË QYTET.

BASHKIA PUKË BËN ME DIJE SE PUNONJËSIT E SEKTORIT TË PASTRIM-GJELBRIMIT GJATË PASTRIMIT NË ZONEN E LAGJES TË ISH- QETAVE VULLNETARE KANË KONSTATUAR NJË PREDHË. MUNICIONI LUFTARAK MENDOHET TË JETË NË KËTË ZONË QË PREJ VITIT 1997.

BASHKIA PUKË MENJËHER KA NJOFTUAR NË NUMRIN 129, POLICINË E SHTETIT E CILA KA MBËRRITUR DHE VENDOSUR PERIMETRIN E SIGURISË. GJETJA EDHE TANI E PREDHAVE, MUNICIONEVE LUFTARAKE DHE ARMËVE TREGON FORT MIRË PUNEN E ATYRE QË SOT KANË KURAJON DHE AKUZOJNË BASHKINË,

NDËRKOH QË EDHE QYTETIN E KANË PASTRUAR VETËM NË RRUGEN KRYESORE TË TIJ DUKE LENË RREZIKUN EVIDENT PËR QYTETARËT SI PASOJË E MIN-NDËRHYRJES ËR PASTRIMIN RRËNJËSOR TË QYTETIT.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img