“Duhet të jetë katolik, të jetë mirë me lekët, të më qerasë”, mbesa tregon rregullat që ka gjyshi për të dashurin e saj

Një 21 vjeçare ka treguar rregullat që gjyshi i saj ka për të dashurin e saj të ardhshëm.

Amie McHugh ndau në Twitter një foto ku tregonte mesazhin që i kishte dërguar gjyshi i saj William.

Mesazhi ishte shkruar me shkronja kapitale dhe tregonte rregullat që ai kishte për këdo që mund të ishte i interesuar për mbesën e tij.

Gjysh William shkruante:

Rregulli nr.1 duhet të jetë katolik… duhet të ketë një punë, duhet që ta pëlqej unë edhe ai duhet të më pëlqejë mua. Ai duhet të jetë mirë financiarisht,

nuk duhet të shohë asnjë vajzë tjetër për sa kohë është në një lidhje me ty, duhet të jetë shumë i sjellshëm. Ai duhet të ketë makinë dhe kurdo që të dalim bashkë mund të ofrojë që të paguajë faturën. Ok kaq kisha për tani.”

TE TJERA