Ndalohet autobuzi me protestues/ Reagon deputetja demokrate

349

Deputetja demokrate Lindita Metaliaj, ka njoftuar për ndalimin e një autobuzi me protestues në hyrje te Tiranës.

Sipas Metaliajt, policia ka ndaluar autobuzin e parë të nisur me protestues nga Lezha.

Në fotot e hedhura në rrjetet sociale nga Metaliaj, shihet një autobuz i ndaluar dhe policia që po komunikon me shoferin.

“Forcat e policisë ndalojnë protestuesit për tu bërë presion. “Askush dhe asgjë nuk i ndal dot” , shkruan ajo në rrjetet sociale.

Ndërkaq, PD ka njoftuar se 50 mijë protestues janë nisur nga qarqet drejt Tiranës.