Ky është mjeku shqiptar që punoi 27 orë për të shpëtuar të aksidentuarit

478

Të mërkurën ndodhi një aksident i rëndë në magjistralen Shkup-Tetovë, ku vdiqën 14 persona e u lënduan shumë të tjerë.

Doktori nga Shkupi, Ridvan Bajrami, punoi 27 orë pa ndalë për t’i ndihmuar të gjithë të aksidentuarit.

Ridvani është kirurg i specializuar dhe është i njohur në Shkup për e tij profesionale.