HYRJELAJMEAKTUALITETFotografi të vjetra të Shkodrës

Fotografi të vjetra të Shkodrës

Foto të vjetra nga Shkodra. Qyteti i Shkodrës përmes objektivit të disa fotografëve vendas dhe të huaj që e kanë vizituar.

Shkodra, foto te vjetra, Shkoder

Shkodra, foto te vjetra, Shkoder

Shkodra, foto te vjetra, Shkoder

Shkodra, foto te vjetra, Shkoder

Shkodra, foto te vjetra, Shkoder

TE TJERA

spot_img