Nostalgjia: Objektet që gjendeshin në çdo shtëpi para viteve ’90

Ndonjëherë vjen papritur nostalgjia për filmin, teatrin, muzikën, artistët dhe kuturën e para viteve 90 dhe fëmijërinë tonë, ndaj vendosëm që përmes një serie artikujsh të përditshëm të rikujtojmë të shkuarën dhe traditat e vjetra.

Mirë se vini në ‘Javën e nostalgjisë shqiptare’! Me siguri të gjithë jeni nostalgjikë për objektet e vjetra të shtëpisë, që i keni përdorur për vite me rradhë para se të vinit tek televizori me ekran të sheshtë, kondicioneri, kompjuteri, soba me energji elektrike, etj.

“Xing.al” sjell më poshtë për ju objektet e vjetra të cilat tashmë nuk përdoren më, por që me siguri secili prej jush i ka pasur në shtëpi.

Mobilimi i shtëpisë: Televizorët dhe radiot e kohës “Lura” apo “Iliri

TE TJERA

spot_img