Eron Sahiti, rrobaqepësi 19 vjeçar që punon lloje të ndryshme të kravatave (Video)

257

Kravatat e llojeve të ndryshme, shamitë dhe shallat kanë mbuluar pjesën më të madhe të punëtorisë së Eron Sahitit, ku ai kalon pjesën më të madhe të kohës.

- PUBLICITET -

Dashuria për këtë vend e ka përcjell që në moshë të hershme, pasi që është rritur në një familje, që është marrë me këtë zanat.

Tashmë Eron Sahiti është 19 vjeç, por që është bërë një rrobaqepës mjaftë i zoti.

Ai ka thënë se kjo punë kërkon dashuri dhe përkushtim të madh.

“E kemi një biznes familjar të rrobaqepësisë. E kam trashëguar zanatin nga baba dhe axhallarët. Kam punuar punë të ndryshme të rrobaqepësisë, duke filluar nga hekurosja. Por, me fillimin e Fakultetit të Arteve në Skenografi dhe Kostume kam filluar zyrtarisht me punimin e kravatave….”, deklaroi për RTV Dukagjinin, Sahiti.

Edhe pse Eroni krijon edhe gjëra të tjera, ai më shumë njihet për kravata

- PUBLICITET -