VELIPOJA NË DIMËR, ME 2 SHËRBIME SHËNDETËSORE

323

Si gjatë sezonit të verës edhe në dimër në Velipojë shërbimi shëndetësor parësor është në funksionim me anë të 2 qendrave shendetësore njera në Gomsiqe dhe tjetra në qender të plazhit të Velipojës.

- PUBLICITET -

Në këto dy qëndra shendetësore ofrohet shërbim e ndërsa gjatë verës funksionon me turne duke qëndruar 24 oë në gadishëmri.

Sipas administratorit të kësaj njësie Altin Kaci në sezonin e ardhshëm turistik veror me rikonstruksionin e qëndrës shëndetësor në Velipojë do të rritet edhe më shumë siguria dhe shërbimi i cili është edhe më i plotë sepse është rritur shumllojshmërisë e barnave dhe materialeve mjekësore.

Megjithatë ka shumë për të bërë për faktin se që prej vitit 2016 pushuesve në Rrjoll nuk i ofrohet një shërbim i tillë, megjithatë mes institucionit të Shendetit publik dhe Bashkise Shkodër po shikohet mundesia për zgjidhjen problemit

- PUBLICITET -