Mos planifikoni të jetoni në këto shtete pasi janë më të mërzitshmet në Amerikë

283

Nëse mendoni se në këto shtete të Amerikës do të ketë festa në plazh, bare hapur gjatë gjithë natës apo diçka për të bërë gjatë ditës, e keni shumë gabim.

- PUBLICITET -

Nuk do të gjeni asnjë nga këto gjëra në shtetet më poshte të cilat janë cilësuar si më të mërzitshmet në Amerikë.

Këto janë shtetet ku gjyshi juaj do të përshtatet aq mirë sa do habiteshit, pasi do rikthehej pas në rininë e tij dhe në ritmin e ngadalësuar të gjërave.

Idaho

South Dakota

Nebraska

Wyoming

Kansas

Iowa

Utah

Montana

Minnesota

Maine

- PUBLICITET -