Jeni një prej tyre? Këto janë shenjat e horoskopit që nuk e duan kritikën

Kritikat nuk janë gjëja e tyre e preferuar.

Në astrologji, shenja juaj e horoskopit mund të ndikojë në reagimin tuaj ndaj kritikave. Nëse je dikush që urren të kesh dikë që të tregojë se si mund të përmirësohet diçka, ju ndoshta jeni një prej shenjave të horoskopit që urren të kritikohet.

Të jesh në gjendje të përqafosh kritikat dhe ta përdorësh atë për të përmirësuar gabimet tuaja është një aftësi e vlefshme. Por jo të gjithë janë kaq të hapur ndaj kritikave e sidomos këto shenja:

Peshorja (23 shtator – 22 tetor)
Peshorja merr menjëherë qëndrimin e mbrojtjes kur kritikohet. Ato mund të ndihen sikur personi që i kritikon është duke u përpjekur ti fajësojë për diçka që nuk e kanë bërë.

Është e vështirë që Peshorja të marrë kritika konstruktive në frymën që i është dhënë, sepse i duket konfrontuese dhe negative për ta. Nëse e ndien nevojën për të kritikuar këtë shenjë, bëjeni në mënyrën më të mirë të mundshme.

Peshqit (19 shkurt – 20 mars)
Peshqit janë shumë të ndjeshëm për ti marrë kritikat mirë. Ata i marrin gjërat shumë personalisht dhe kritikat e ashpra kanë fuqinë për të prishur vetëbesimin e tyre. Kritika nuk është shumë e dobishme për Peshqit.

Gaforrja (21 qershor – 22 korrik)
Gaforrja mund ta pranojë kritikën nëse e ndjejn se vjen nga dikush i mirë. Nëse jeni duke u përpjekur t’i ndihmoni, ata mund të jenë të hapur ndaj saj.

Kritika për një gaforre ka aftësinë për të krijuar probleme dhe për të shkatërruar marrëdhëniet.

Virgjëresha (23 gusht – 22 shtator)
Shenja e virgjëreshës ka tendenca perfeksioniste dhe shpesh mendon për veten si personin më të mençur, por ka raste kur ata nuk reagojnë pozitivisht ndaj kritikave.

Virgjëresha nuk gëzohet kur dikush vepron më superior ndaj tyre dhe përpiqet të minimizojë ndjenjat e tyre të mirëqenies ose të arritjes. Ju do bëni mirë të keni të gjitha faktet nëse do guxoni t’i kritikoni ato.

Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)
Gjëja më e mirë është se Shigjetari nuk e lejon frikën e kritikimit t’i mbajë ata që të mos bëjnë gjërat që duan të bëjnë ose të shkojnë në vendet ku duan të shkojnë. Ata janë të mirë në lidhje me përqafimin e gabimeve të tyre, duke mësuar prej tyre, dhe duke ecur përpara.

Por janë disa individë të shenjës së Shigjetarit të cilët nuk gëzojnë nëse dikush vë në dukje gabimet e tyre.

TE TJERA