PRET TË DASHURËN NË AEROPORT ME PANKARTËN: “E DI QË MË KE TRADHËTUAR”

Aspak një tufë trëndafilash. Në aeroportin e Melbourne në Austral i dashuri e priste me një pankartë ku shkruhej me shkronja shtypi: “E di që më ke tradhëtuar”.

Fotoja u bë nga një vajzë e pranishme e cila menjëherë e postoi në profiling e saj në Twitter, me komentin: “Sot në aeroport.

Po priste të dashurën që e kishte tradhëtuar. Fotoja në pak kohë, akumuloi plot 76 mijë like dhe më shumë se 24 mijë retweet.

‘I tradhëtuari romantik’ u kthye në mbret të rrjetit me propozime ngushëlluese, ku ndër të tjera ishte edhe : “Jepini numrin tim”

TE TJERA