“Sali, ti gruas sime i ha atë që nuk thuhet”, Berisha-Ramës: Fundërrinë, që u merr shokëve gratë!

405

Akuza të ashpra mes ish-kryeministrit Sali Berisha dhe kryesocialistit, Edi Rama. “Familjes sime dhe gruas sime, ti e ha atë që nuk thuhet”, ia tha Rama-Berishës, pasi ish-kryeministri e pyeti vazhdimisht nëse Linda Basha ka aksione në “Abi Bank”.

Berisha iu përgjigj Ramës duke e quajtur fundërrinë që u merr shokëve gratë. “Copë fundërrinë që u mer shokëve gratë. Shan si rrugaç ordiner duke dëshmuar një moral të ulët njerëzor.

Je ti që merr gruan e shkout tënd, je ti që ke mohuar djalin tënd,

e akuzuar babain për përdhunim. Ti që i ke bërë fëmijës tënd atë, nuk meriton të quhesh njeri”, tha Berisha.