Kurrë mos gënje një grua të zgjuar! Ajo gjen gjithnjë një mënyrë për të zbuluar të vërtetën

337

Gratë janë shumë të mprehta dhe kanë një intuitë të fortë që burrat nuk mund ta kuptojnë.

Prandaj, këshilla jonë për të gjithë njerëzit në Tokë është: nuk duhet të gënjeni një grua, kurrë, sepse gratë gjithmonë gjejnë një mënyrë për të gjetur të vërtetën.

Supershendeti.com ju tregon historinë e mëposhtme që tregon se si një njeri e mësoi këtë në mënyrën e vështirë:

– Një ditë, burri e thirri gruan e tij dhe i tha:

“Mua më kanë kërkuar të shkoj në Kinë me shefin tim për një javë.

Kjo është një mundësi e mirë për mua që të marr një ngritje në detyrë.

Kështu a mundesh të lutem që të më paketosh rroba të mjaftueshme për një javë, të vendososh kallamin dhe kutinë e peshkimit.

Ne do të nisemi nga puna kështu që do vij në shtëpi vetën për të marrë valixhen. Oh, dhe të lutem mos harro të futësh pizhamet mëndafshi ngjyrë blu!”

Gruaja e tij menjëherë vuri re se diçka nuk shkonte me arsyetimin e kotë që burri i saj arriti të shpikte për javën e ardhshme, por ajo vendosi të ishte një grua e mirë dhe të bënte atë që iu kërkua.

Pas një jave, burri i saj u kthye në shtëpi dhe dukej i lodhur, por i shpjegoi asaj se ishte i lumtur që ai kishte bërë një punë të mirë dhe që nuk ishte ndarë nga të tjerët për festën e peshkimit.

Gruaja donte të dinte të gjitha detajet, dhe e pyeti për shefin, fundjavën, kolegët e tjerë, nëse kishin kapur peshq e kështu me radhë.

Burri i saj u përgjigj:

“Po, kapëm shumë salmon dhe disa peshq shpatë.

Por pse nuk i kishe paketuar pizhame mëndafshi ngjyrë blu“?

Gruaja u përgjigj:

” Unë e bëra… ata janë në kutinë tënde të peshkimit”.

Për ata që nuk e kuptuan 🙂 : Burri nuk kishte shkuar aspak për peshkim, në të kundërt do ta kishte hapur kutinë e gjerave të peshkimit dhe do t’i kishte parë ato pizhame blu mëdafshi… të cilat i duheshin për t’u dukur këndshëm me të dashurën e re, me të cilën kishte shkuar të kalonte fundjavën.