M.MADHE, U RRËZUA NGA MALI, TRANSPORTOHET ME HELIKOPTER

538

ZEF GJERGJ PRRONAJ 26 VJEÇ NGA MALËSIA E MADHE KA RRËSHQITUR NGA MALI NË NJË ZONË TË THELLË NË FSHATIN RRJOLL TË NJËSISË SHKREL DHE KA RËNË POSHTË RRETH 70 METËR BËJNË TË DITURA BURIMET.

SHKAK I RRËSHQITJES ËSHTË BËRË BORA NË MAL. 26 VJEÇARI KA MARRË DËMË NË TRUP DHE FYTYRË DHE ËSHTË DASHUR NDËRHYRJA NGA AJRI.

PAS NDIHMËS QË I KANË DHËNË FORCAT E POLICISË NË MALËSI TË MADHE ZEF GJERGJ PRRONAJ ËSHTË TRANSPORTUAR DREJT SPITALIT USHTARAK NË TIRANË ME NJË HELIKOPTER TË MINISTRISË SË MBROJTJES.

PAVARËSISHT DËMTIMEVE QË KA MARRË RAPORTOHET SE 26 VJEÇARI ËSHTË JASHTË RREZIKUT PËR JETËN POR KJO NGJARJE MUND T’I LEJË PASOJA.