Keni humbur celularin?/Ja se si ta gjeni sërish

646

Keni humbur celularin dhe nuk mund ta gjeni, mos hyni në panik, tashmë do të mund ta gjeni falë Google-it. Mjafton një kompjuter thjesht kërkoni në motorin e kërkimit “Gjej telefonin tim”

Në këtë moment do të dalë një skemë në të cilën do të mund të vendosni të dhënat e celularit tuaj. Kështu do të mund të shihni se ku është vendi i fundit ku ka qenë celulari juaj.

Përmes google do të mund të bllokoni celularin ose të fikni sinkronizimin. Kjo funksionon edhe për Iphone, përmes nje aplikacioni të quajtur “Gjej telefonin tim”(Find my phone)