Kjo shtëpi tani është për 120 mijë euro më lirë, sepse askush nuk dëshiron të jetojë atje – shkaku i varreve! (Foto)

307

Me krizën e strehimit një ulje çmimi do të ishte shumë e favorshme. Megjithatë, duket se jetesa në një varrezë është një gjë që edhe blerësit më të njohur nuk do të duan të merren me të.

Kjo, sipas mediave britanike, mund të dëshmohet edhe me rastin e një shtëpie në Norfolk.

Sipas tyre, shtëpia me 3 dhoma gjumi tani ka një çmim të reduktuar prej 105,000 pund (120 mijë euro) pasi ka luftuar për të gjetur një blerës – me sa duket për shkak të të gjithë të vdekurve të varrosur nën të.

Që atëherë, ajo është duke pritur një pronar të ri, duke zbritur në çmim. Aktualisht është në treg për 495,000 funte (rreth 570 mijë euro.

Është e vendosur në fshatin çuditshëm të Lopham Veriut, dhe është një konvertim i një ish kishe.

Kisha u mbyll në vitin 2014 kur pjesëmarrja u zvogëlua dhe u ble nga një sipërmarrës i ndërtimeve.

Ndërtesa e listuar e klasës së dytë u rinovua tërësisht, me banjo të reja dhe një kuzhinë të re.

Sipërmarrësi fillimisht do të jetonte vetë në të, por mbështeti të shkonte më pranë shkollave të fëmijëve të tyre.

“Ne nuk jemi duke u përpjekur për të fshehur varret. Por megjithëse shtëpia ende ka dy dyert origjinale në pjesën e përparme, hyrja kryesore është në pjesën e prapme nëpërmjet rrugë me pemë në anën tjetër. Kjo do të thotë që njerëzit nuk

duhet të ecin nëpër shtegun midis varreve në shtëpi. Gjithashtu kur jeni brenda shtëpisë, nuk jeni me të vërtetë me pamje nga varret”, ka thënë ai. /Telegrafi/