Rama përdor si top basketbolli, Erion Braçen

374

Rrjetet sociale, herë pas here, ironizojnë situatën politike apo edhe ligjvenës të ndryshëm.

Edhe këtë javë, faqet e humorit kanë pasur në fokus të tyre disa personazhe karizmatike të jetës politike duke i trajtuar ata në një kendvështrim tjetër.

Më poshtë shikoni një nga më pikantet ku në fokus është kryeministri Edi Rama dhe zëvendëskryeministri Erjon Braçe. Ironia e rrjetit lidhet me gjatësinë e kryeministrit dhe zv/kryeministrit,

ku natyrisht Braçen e ka si top basketbolli për në koshin e kryeministrisë. Por Braçe shquhet për humorin e tij dhe nuk merakoset.