Vajzat e këtyre shenjave i bëjnë djemtë “të flasin me vete”

593

Demi

Gratë e shenjës së Demit janë pasive dhe shumë të qeta.Kjo vetëm në momentin kur nuk janë të acaruara me ju. Pasi kur acarohen shpërthejnë.Për më tepër janë shumë të zellshme dhe impulsive gjatë diskutimeve.

Luani

Gratë e kësaj shenje janë ato që kanë më shumë vetëbesim se çdo shenjë tjetë, kjo i jep atyre siguri dhe fuqi për të pasur personalitetin e fortë që kanë. Gruaja e shenjës së Luanit, kur acarohet mund të shkaktojë situate shumë të pakëndshme, vetë se në fund do të sigurohet që do të jetë ajo e cila, do të fitojë betejën.

Virgjëresha

Gratë e shenjës së Virgjëreshës janë shumë të vendosura, kjo bën që të kenë dhe karakter shumë të fortë.

Përtej kësaj idetë e tyre janë shumë të qarta dhe të sakta,kështu që është e pamundur që ato të shkojnë “nga fryn era”. Qartesia dhe saktesia i bën që të jetë një nga shenjat më të forta të zodiakut./CNA.al