Këto janë shenjat e zodiakut, që joshin me mprehtësi

408

Akrepi

Ata kanë kontroll total mbi emocionet e personave që i rrethojnë. Komunikimi me ta sjell pasjon, intensitet dhe erotizëm, këto tre fjalë janë ajo çka e përshkruan më së miri personalitin e një Akrepi.

Bëni kujdes, loja thelbësore e një Akrepi ka të bëjë me emocionet e personit për të cilin është i interesuar. Shpesh ata japin gjithëçka, në situata të tjera do të krijojnë skena për t’i treguar “viktimave” të tyre se nuk janë të interesuar.

Luani

Luani është një Kazanova tipik i zodiakut. Kur Luani dëshiron që të fitojë simpatinë e dikujt do të përdorë atë që di të bëjë më mirë tërheqjen e vëmendjes.

Pa e vënë re personi tjetër, tashmë Luani do të ketë thyer akullin dhe do të ketë hyrë në bisedë me të. Këta persona duhet ta kuptojnë që nëse dëshirojnë të qendrojnë si partnerë me një Luan duhet t’i përgjigjen më së miri kërkesave të tyre.

Binjakët

Besnikëri dhe inteligjencë, ky është kombinimi perfekt që ofron një Binjak. Mendja e tyre e shpejtë është në dispozicion gjithnjë, zakonisht ata janë shumë të aftë për të zgjidhur situata tepër të komplikuara. Ata kanë karakteristikat e një personaliteti dualist,

janë të adhurueshëm, por në disa raste mund të duket sikur nuk u intereson asgjë dhe askush./CNA.al