HYRJELAJMEBOTAAtletja bukuroshe e dëshpëruar: Nuk gjej dot burrë në lartësinë time!

Atletja bukuroshe e dëshpëruar: Nuk gjej dot burrë në lartësinë time!

Gjatësia për një ish-atlete britanike Jade Slavin, është kthye në një “makth” për të.

Kjo pasi falë gjatësisë 195 cm ajo ka deklaruar se nuk po gjen dot “shpirtin binjak”.

Gjatësia ka ndikuar për keq në jetën e Slavin, e cila ka përjetuar bullizëm prej vitesh.

26-vjeçarja ka pranuar se e ka urryer gjithmonë ‘shtatin’ e lartë falë ngacmimeve që e quanin “të shëmtuar” dhe “anormale”.

“Një prej vështirësive që has çdo ditë janë rrobat, të cilat janë të vogla për mua.

Jo shumë dyqane ofrojnë veshje për vajzat e gjata, prandaj nuk kam shumë mundësi zgjedhje.

Një tjetër vështirësi është takimi i meshkujve.

Unë dua që djemtë të jenë në të njëjtën gjatësi ose më të gjatë se unë, por në zonën ku jetoj nuk ka shumë të tillë”, tha ajo për “TheSun”.

TE TJERA

spot_img