SHKODËR, ÇDO DITË FRAKTURA PËR SHKAK TË NGRICËS

Per shkak te debores qyteti i Shkodres eshte zgjuar sot me prezencen e ngricave ne rruget dhe trotuaret.

Situata paraqitet mjaft problematike ku me sa raportohet nga urgjenca e spitalit kane mberritur dhjetra raste me fraktura per shkak te terrenit rreshqites.

Ndaj eshte e nevojshme hedhja e kripes dhe skorie neper rruget e trotuaret e Shkodres

TE TJERA

spot_img