SHKODRANËT: VËSHTIRËSI NË RRUGË NGA BORA

Shumë rrugë dhe trotuare në qytetin e Shkodrës ende kanë probeleme sa i përket prezencës së borës dhe akullit.

Ata shprehet se institucionet duhet të ndërhyjnë për t’i pastruar sepse lëvizja është e rrezikshme.

TE TJERA