MASAFRA :FESTA E KRSHTLINDJES ESHTE FESTA E SE MIRES, FESTA E DASHURISE FESTA E PAJTIMIT

348

Arqipeshkvi i Dioqezes Shkoder-Pult Angjelo Masafra ka folur ne meshen e shenjte , te mbajtur ne Katedralen e Shen Shtjefnit ne Shkoder.

Masafra flet per historine e lindjes se Krishtit duke cituar pjese nga Bibla,ndersa nuk kane munguar mesazhet e dashurise e te paqes mes njerezve.

Masafra:Çdo njeri te jetoje me paqe ne shtepi e kudo , te jetoje ne paqe kudo ne bote.Këtë natë duhet të tejlakohet çdo vështirësi, urrejtje e mëri ndaj të tjerëve , duke hapur zemren per dashuri

Te jemi te gatshem te bejme gjeste te vogla bamiresi qe lirojne zemren nga urrejtet dhe gezojne zemrat e te tjereve.

Festa e Krishtlindjes eshte festa e se mires, festa e dashurise festa e pajtimit

Lexo edhe:   VARFËRIA, NË ERRËSIRË PREJ 3 MUAJSH FAMILJA NË OBLIKË