HYRJELAJMEAKTUALITETKRISHTLINDJET, JANULLATOS URON NË SHQIP

KRISHTLINDJET, JANULLATOS URON NË SHQIP

Kryepeshkopi i kishës ortodokse autoqefale shqiptare, Anastas Janullatos, uron të gjithë besimtarët ortodoksë për krishtlindjet 2018.

Në një mesazh për mediat, janullatos uron që këto krishtlindje të bekuara, dhe i gjithë viti i ri 2019 të ketë siguri dhe paqe.

Ndryshe nga vitet e kaluara, kur ka uruar në greqisht, Janullatos ka zgjedhur që këtë vit ta bëjë urimin në gjuhën shqipe.

TE TJERA

spot_img