FESTË NË QENDRËN MULTIFUNKSIONALE PËR FAMILJEN

299

Festat e fundvitit kanё gjallёruar me aktivitete tё shumta qendrat komunitare “Pёr Familjen” nё gjithё territorin e Bashkisё sonё.

- PUBLICITET -

Nё Qendrёn Multifunksionale “Pёr Familjen” u organizua njё festë nё tё cilёn u shfaq filmi me personazhin e dashtur pёr to “Gizmon”.

Fёmijёt u argёtuan duke kërcyer, kёnduar dhe, nё fund u shpёrndanё dhuratave pёr tё gjithё fёmijёt.

Aktiviteti u zhvillua nё bashkёpunim me organizatën partenere “Çelёsi Im”.

- PUBLICITET -