LAGJJA “LIRIA”, VARFËRIA I LË NË TERR

320

Prej 2 muajsh, banorët e lagjes “Liria” vuajnë mungesën e energjisë elektrike në banesat e tyre pasi nuk kanë mundësin ta paguajnë atë.

 

 

Vendosja e matësve të energjisë elektrike, është kthyer në një problem tjetër për ta, pasi nuk kanë të ardhura për të paguar kontratën dhe faturat e përmuajshme.

 

 

Papunësia i detyron këta banorë të sigurojnë të ardhura ekonomike në rrugë.

 

 

Lagjja “Liria” njihet si një nga lagjet më të varfëra të qytetit. Banorët në këtë nuk kanë gjetur mbështetje as nga inistucionet përgjegjëse për rikthimin e energjisë elektrike në banesat e tyre në këto ditë të ftohta të dimrit.

/star plus/