SHKODËR, DITA E DYTË E PROTESTËS SË STUDENTËVE

351

Studentët e universitetit të Shkodrës në ditën e dytë të protestës për disa kërkesa të tyre kanë qenë më të shumtë në numër se një ditë më parë.

- PUBLICITET -

 

 

Ata u mblodhën tek sheshi 2 prilli në Shkodër ashtu si 28 vite më parë duke kërkuar të drejtat e tyre. Gjatë protestës studentët kënduan himnin kombëtar.

 

 

Studentët për të dhënë një tjetër mesazh u ulën këmbëkryq kur po protestonin. Pas më shumë se dy orësh studentët të gjithë bashkë marshuan në rrugët kryesore të qytetit duke i kërkuar të rinjve dhe qytetarëve të tjerë që t’i bashkohen kësaj proteste.

- PUBLICITET -