Baza e izoluar e artilerisë shqiptare e fshehur në një shkëmb (FOTO)

465

Gjatë luftës së Ftohtë, forcat e armatosura të Shqipërisë ndërtuan tunele dhe baza nëntokë në rast të një pushtimi të mundshëm.

Stephen Dowling nga BBC Future, vizitoi njërën prej tyre,

të fshehur në një park kombëtar.

Zonë e ndaluar: Në kohën e Enver Hoxhës, kjo zonë ishte e paprekshme.

Pranë është baza e Pashalimanit.

Lexo edhe:   Thethi, zemra e Alpeve nën bardhësinë e dëborës