Keni emër të veçantë apo popullor në Shqipëri? Zbulojeni tani me 1 klikim

341

INSTAT ka ndër të tjera dhe një hapësirë, në të cilin keni mundësi të zbuloni sesa emra ka si i juaji. Si dhe në cilat qytete janë më të përhapura, si dhe grafikun sipas viteve.

Mjafton të hysh në faqen zyrtare të instat.gov.al, kliko kuadratin “Statistikat e emrave. A jeni kureshtarë të dini sa persona kanë të njëjtin emër me ju?”, shkruani emrin tënd me shkronjë të madhe. Dhe menjëherë do të kesh mundësi të shohësh sa persona të tjerë kthejnë kokën kur thirren me të njëjtin emër.

Gjithashtu në vazhdim mund të shohësh edhe kurbën e popullaritetit të emrit. Në cilin vit ka qenë më i përdorur dhe si ka ardhur duke u përhapur apo duke dalë nga moda.

http://www.instat.gov.al/al/k%C3%ABrko-emrin/?Name=Beatris&fbclid=IwAR0RDGkYi6wa4nCkpBEHSfUp1hII19P1_kkAJ7n7Yy7GAh9oypl7LLbQo7Q