BLLOKOHEN PUSETAT, UJËRAT E ZEZA DALIN NË RRUGË

Të gjitha pusetat e ujrave të zeza të lagjes Iliria të qytetit të Shkodrës janë bllokuar si shkak i mospastrimit në kohë nga strukturat përkatëse.

 

 

Janë 92 familje të cilat përveç kësaj duhet të durojnë dhe aromën kundërbuese e cila mund të kthehet në rrezik për epidemi të ndryshme.

 

 

Banorët e lagjes janë munduar që me forcat e tyre te zhbllokojnë këto puseta pasi banjot në shtepitë e tyre kanë dalë jashtë përdorimit,situata është me të vertetë alarmante.

 

 

Banorët thonë se këtu nuk vjen askush për ti pastruar këto puseta. Qytetarët bëjnë thirrje institucioneve përgjegjëse që të ndërhyjnë pasi situata është e padurueshme .

 

 

Ndërhyrja e vetë banorëve në pastrimin e pusetave është aspak normale dhe e rrezikshme A mos duhet një kronikë televiozive që institucioneve përgjegjëse tu kujtojmë për të bërë punën që u takon ?

TE TJERA

spot_img