HYRJELAJMEAKTUALITETDITA E AGROTURIZMIT NË REÇ

DITA E AGROTURIZMIT NË REÇ

Për të tretin vit radhazi është organizuar dita e Agroturizmit në parkun rajonal Shkrelpikërisht në pyllin me gështenja të fshatit Reç.

 

 

Një aktivitet I mbeshtetur nga bashkia Malësi e Madhe në bashkëpunim me projektin Ruajtja e Agrobiodivesritetit në Shpipërinë Rurale I cili ka synuar të demostrojë vlerat e Agroturizmit të , si dhe produkteve të territorit .

 

 

Kjo veprimtari promovuese u përshendet nga kryetari I bashkisë Malësi e Madhe Tonin Marinaj I cili përgëzoi banorët e zonës për punën e tyre të palodhur.

 

 

Më tej koordinatori I GIZ Luan Dervishi vuri theksin tek investimet e shumta që janë berë në zhvillimi të turizmit në këtë zonë.

 

 

Krahas produkteve të tjera këtu një vend të rendësishëm zë prezantimi I gështenjës, një porodukt tradicional I kësaj zonë . Në këtë ditë në Rec ishin shum nga ata që preferojnë të kalojnë një ditë të qetë në këtë vend turistik.

 

 

Star Plus Tv

TE TJERA

spot_img