Skandali i librave për klasën e parë, ‘Dy dele…’ dhe mashallah

Librat shkollorë në Kosovë janë skandali i radhës, i vazhdueshëm në këtë shoqëri.

 

 

Në vazhdën e skandaleve, njerëzit po vazhdojnë të postojnë pasazhe nga librat e ndryshëm të cilët edukojnë gabimisht gjeneratat e ndryshme në Kosovë.

 

 

Një libër për fëmijët e klasës së parë, Edukata Muzikore për shkollat fillore, e ka këtë poezi, apo këngë

 

TE TJERA