RAMA KA NJË BETEJË ME TË RINJTË…

347

Kryeministri Edi Rama ka reaguar në Twitter, pas miratimit në parlament me 75 vota të ligjit për ndalimin e basteve dhe lojërave të fatit.

- PUBLICITET -

 

 

Rama njofton se beteja e radhës do të jetë ajo kundër alkoolit që tregtohet në lokale për të rinjtë nën moshën 18 vjeç.

 

 

Reagimi i plotë:

Tani radhën e ka beteja kundër tregtimit të alkoolit për të rinjtë nën 18 vjeç dhe ndalimi i hyrjes në lokale për ta gjatë orareve të mësimit, të pashoqëruar me mësues apo prindër.

 

 

Shumë shpejt plani i masave administrative për lokalet që kapen në shkelje të këtyre dy rregullave.

- PUBLICITET -