HISTORIA, DEBITOR NDAJ OSHEE ME FATURA TË PAGUARA

464

Ky është Luigj Maçaj nga fshati Shirq i njësisë Dajç i cili akuzohet se eshte debitor ndaj OSHEE për mospagesat e energjise elektrike.

- PUBLICITET -

 

 

Luigji thotë se ka nënshkruar kontatën dhe në cdo muaj ka paguar detyrimet përkatëse, për 14 muajt në të cilat ai rezultonte debi.

 

 

Mirëpo si për çudi pagesat e tija nuk rezultojnë pranë sporteleve të OSHEE, e vetmja deshmi e së vertetës kanë mbeturat faturat që disponon Luigji, por që askush nuk I merr parasysh .

 

 

Nga ana tjetër Luigji ngre akuza për mbifaturimet e energjsë elektrike. Sipas tij është e habitshme sesi askush nuk i kontrollon matësat dhe nuk sjell asnjë faturë por gjithcka kryhet përmes faturimeve aforfe,

 

 

e gjitha kjo një shkelje nga ana e OSHEE në kundërshtim me Vendimin e Bordit të Komisionerëve të Entit Rregullator të Energjisë.

 

 

Ky është një rast që bie si këmbanë alarmi nga ku për qytetartët kryhet shkelje nga ana e institucioneve .

 

/star plus/

Lexo edhe:   STUDENTËT, DISA NË PROTESTË, DISA NË DIALOG