Hëna e plotë, ja 4 shenjat që do u ndryshojë jeta

936

Hënat e plota në shenjën e Demit e cila do të qëndrojë e plotë nga dita e sotme deri më 26 tetor, do të kthejë përmbys jetën tuaj të dashurisë.

- PUBLICITET -

Arsyeja lidhet me Uranin, planetin e rebelimi, i cili do të jetë në lidhje të drejtpërdrejtë me hënën e plotë atë natë.

Në fakt, ky bashkim planetar është duke u kundërshtuar drejtpërdrejtë nga Dielli dhe Venusi në prapavijë, gjë që do të thotë që mund të ketë dhe disa lëkundje në fushën financiare.

Hëna e plotë e gjuetarit (kështu quhet fenomeni astrologjik) do të sjellë jo pak ndryshime ne jetën tuaj dhe do t’ju mësojë të thoni JO, të jeni kokëfortë për zgjedhjet tuaja dhe t’i besoni intuitës.

Dhe nëse ju presin jo pak gjëra të reja, mos kini frikë por përgatituni për të panjohurën.

Kjo Hënë e Plotë bashkon dy planete:

Venusi në Akrep dhe Urani planeti magnetik i ndryshimeve të papritura në shenjën e Demit.

Këto ndryshime astrologjike do t’ju bëjnë më të fortë, në një mënyrë misterioze do të bindeni të lini pas të shkuarën dhe të fokusoheni tek e tashmja! Jeni gati për të filluar një lidhje të re, për të dashuruar dhe për të njohur njerëz të rinj.

Urani simbolizon ndryshimin, kulturën, gjuhën, prejardhjet dhe vendet ose njerëzit e ndryshëm.

Urani dhe Hëna e Plotë në Dem mund t’ju japin më shumë arsye për të qenë të kujdesshëm, por të hapur për të provuar diçka të re.

Energjia e hënës së plotë do të zgjasë deri në gjashtë muaj dhe ndikon në shenjën e Dashit, Demit, Akrepit dhe Ujorit.

- PUBLICITET -