Foshnja “mrekulli”, shpëtoi pasi zemra ju ndal për 22 minuta

501

Ajo lindi në javën e 27-të të shtatzënisë, dhe peshonte vetëm 636 gramë, si dhe kishte dy sulme në zemër kur kishte vetëm pesë ditë jetë.

Sot Lacey Sheriff, feston ditëlindjen e parë dhe mjekët e quajnë “mrekulli”.

Prindërit e saj u përgatitën për më të keqen, por ajo mbijetoi. Doktorët tani pohojnë se vogëlushja mund të ketë jetë normale dhe të shëndetshme.

Gjatë operacionit zemra e saj ndaloi për 12 minuta, para se doktorët ta stabilizonin. Pastaj zemra iu ndal përsëri, edhe për 10 minuta të tjerë.