ADEMI BASHKËBISEDIM ME GRATË NË BËRDICË

Bashkëbisedimi i hapur nga bashkia e Shkodrës vazhdon, ndërsa shtohen edhe propozimet konkrete për buxhetin e Bashkisë tonë nga vajzat dhe gratë.

 

 

Kështu sot Në mes grave dhe vajzave të Bashkisë së Shkodrës, kryebashkiakja Voltana Ademi u ndal në Njësinë Administrative Bërdicë. Janë gra e vajza që punojnë,

 

 

përballen me jetën, kontribuojnë për familjen e tyre, por edhe për “familjen tonë të madhe” theksoi Ademi.

 

 

Çdo takim merr vlera të reja, propozime konkrete dhe prioritete që patjetër do të parashikohen edhe në buxhetin e Bashkisë sonë, jo vetëm për 2019- ën por edhe 2020-ën, 2021-in e kështu me rradhë.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img