“DITA E TURIZMIT”, ADEMI: PROMOVIM PËR TË RINJTË

Bashkia Shkodër ka organizuar në mjediset e muzeut “Oso Kuka” “Ditën e Turizmit. Ky aktivitet është zhvilluar në bashkëpunim me shkollën e mesme profesionale në Shkodër “Hamdi Bushati” duke prezantuar para bizneseve profesionistët e rinj dhe punët e tyre që mund t’i nevojiten tregut.

 

 

Drejtorja shkollës profesionale “Hamdi Bushati” Jesmina Lumanaj shprehet nxënësit produktet e tyre në fusha të ndryshme. Aktiviteti “Dita e Turizmit” i organizuar nga bashkia Shkodër dhe shkolla “Hamdi Bushati” ndër të tjera kishte për qëllim edhe prezantimin e profesionistëve të rinj dhe promovimin e

 

 

tyre në tregun e punës duke qenë se morën pjesë edhe disa prej bizneseve të rëndësishme që operojnë në qytetin e Shkodrës.

TE TJERA