Hapini dyert fatit: 5 objekte mbarësie që duhet të mbani në shtëpi

Në besofshi në bestytni apo jo, të gjithë duam të përkëdhelemi pak nga fati!

Shumë besojnë se ky i fundit është i shkruar në yje e askush nuk mund të bëjë asgjë për ta ndryshuar, ashtu si shumë të tjerë bëjnë ç’është e mundur t’i hapin dyert fatit e ta ftojnë brenda në shtëpi!

Ja mënyrat dhe sendet që do të ndjellin fatin e mirë në shtëpinë tuaj!

Një derë e kuqe

Nëse dera është e drejtuar nga jugu, e kuqja ose ngjyra portokalli do të ishin ngjyrat që do të ftonin fatin në shptëpinë tuaj.

Sipas feng shui një praktikë shumë e njohur kineze e cila ndihmon në tërheqjen e energjisë pozitive, dera duhet lyer në ngjyra të ndryshme!

Nëse dera është e drejtuar nga veriu, ngjyra fatsjellëse është bluja dhe e zeza.

Perëndimi kërkon ngjyrën e bardhë dhe gri ndërsa lindja kafe dhe jeshile !

Elefanti

Këto kafshë të zgjuara e besnike shihen në kultura të ndryshme si fatsjellëse!

Ndonëse në vendin tonë këto kafshë nuk janë simbol i fatit, një elefanti të vogël në shtëpi nuk do t’ju zinte vend, por vetëm do të përçonte energji pozitive.

Lulet pa gjemba

Sipas feng shui kultura e lashtë kineze thekson rëndësinë e harmonisë dhe energjisë pozitive në dhomën e gjumit.

Prania e luleve pa gjemba do t’ju bëjë nuk do t’ju bëjë të ndiheni më mirë, por thuhet se do t’ju sjellë gjithashtu fat.

Nusepashke

Të gjithë emocionohemi kur në dorën tonë vendosë të ulet një nusepashkë qoftë edhe për pak sekonda!

Arsyeja: ato janë fatsjellëse dhe të jesh i zgjedhuri i nusepashkës do të thotë që fati ju ka përkëdhelur!

Sigurisht kjo gjë nuk ndodh rëndomë, ndaj ju sigurohuni që ta keni çdo ditë në shtëpi!

Patkoi i kalit

Nuk është një simbol i panjohur për shqiptarët, pasi dhe në kulturën tonë ky objekt shihet i fatsjellës.

Ndoshta ajo që nuk dini është paktoi duhet mbajtur në këtë mënyrë që fati të mos “rrjedhë”.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img