Shqiptarit bëji çfarë të duash, por mos guxo ta shohësh shtrembër

Shqiptarit bëji çfarë të duash; mund ta lësh pa shkollë nuk të thotë asnjë gjë, mund të lësh pa punë nuk të thotë asnjë gjë,

 

t’i thuash ndërto shtëpi dhe pastaj ja prish nuk të thotë asnjë gjë, por mos guxo ta shohësh shtrembër…

 

TE TJERA