HYRJELAJMEAKTUALITETEDI RAMA NDËRTON SHTËPINË PËR FAMILJEN E VARFËR

EDI RAMA NDËRTON SHTËPINË PËR FAMILJEN E VARFËR

Pak kohë më parë kryeministri Edi Rama u ndal në Shijak, në banesën e shkatërruar të Hysen Zhupanit që më tepër i ngjante një “kolibeje”.

 

 

“Unë nuk e prisja të ishte kaq e tmerrshme, është situate shumë e frikshme”, u shpreh kryeministri kur u njoh me realitetin nga afër,

 

 

teksa para tij u shfaq banesa pa dritare, me tavan të rrënuar dhe një familje me 5 anëtarë që jetonte pa ujë, pa drita, e mes një mjerimi rrëqethës .

 

 

Ndërsa mëngjesin e kësaj të shtune Rama shkruan në facebook

 

 

MIRËMËNGJES
Dhe me Hysenin e familjen e tij që këtë javë u rikthyen në oborrin e shtëpisë së rrënuar, ju uroj një fundjavë të qetëFëmijët janë te gëzuar dhe gati nuk e besojnë se janë bërë me shtëpi të re

TE TJERA

spot_img