KAZINOTË, KISHA PËRSHENDET VENDIMIN E QEVERISË

394

Kisha Katolike ka përshëndetur vendimin e qeverisë për mbylljen e kazinove brenda qendrave të banura.

 

 

Në një deklaratë, Arqipeshkëvi Mitropolit i Shkodër-Pult Angelo Masaffra thotë se sot ka marrë komunikimin zyrtar të kryeministrit.

 

 

Ai thotë se është i kënaqur për këtë lajm dhe shpreson që në të ardhmen të shkohet deri në mbylljen e plotë të tyre