XHISIELA FLET NGA MAKINA: TRITOLIN NË BANESË E KA VENDOSUR OPOZITA

500

Komode dhe e rehatur në një makinë, të cilës i jepte vetë Xhisiela Maloku ka folur për mediat në lidhje me eksplozivin që iu vendos në banesën e gjyshërve, ku edhe ajo banon.

E vendosur, por disi e revoltuar ajo akuzon opozitën se ka qenë ajo që ka vendosur tritolin në banesën e saj.

Ajo thotë se nuk dihet e kërcënuar nga fisi Rraja, madje thekson se pas vendosjes së tritolit të parin që ka telefonuar ka qenë një kushëriri i Rexhepit, ish të dashurit të saj.

Xhisiela Maloku: Vendosja e tritolit është mëse e qartë. Që do të thotë është bërë nga PD dhe nga opozita për të sulmuar drejtpërdrejt. Të vërtetën e di vetëm unë. Nuk jam e kërcënuar nga fisi Rraja.

Deri dje “hipotezat” ishin që unë isha e kërcënuar nga fisi Rraja, tashmë nuk janë. Edhe telefonata e parë që unë kam bërë pasi ka ndodhur shpërthimi ka qenë i një kushëriri të Rexhepit,

Ramazan Rraja, ka ardhur këtu dhe pastaj është larguar. Më pas unë kam njoftuar policinë.

Pyetje: Pse mendoni se e bën opozita këtë?

Xhisiela Maloku:

Sepse unë dola e thashë të vërtetën si ishte, ata luajtën një lojë politike dhe dolën bllof. Unë jam

Xhisiela dhe të vëretën e di vetëm unë, nuk mundet dikush të hedhë hipoteza.