ANTON KOKAJ: TË MBËSHTESIM FORT PD-në

410

Kryetari i Partisë Demokratike per Malesine e Madhe Anton Kokaj shpreh deshiren per mbeshtetjen e Malesise se Madhe per partinë demokratike .

Sipas tij partia demokratike ne kete zone ka arritur te gjeje komunikimin e mirefillte me qytetaret dhe keshtu ai beson se banoret do te japin perkrahjen e tyre .

Me tej kryetari Kokaj ben thirrje te gjithe qytetareve qe ta mbeshtesin fort partine demokratike ne zgjedhjet e ardhshme.

Tashmë partia demokratike ka filluar riorganizimin e saj. Brenda këtij muaji do te shpallen emrat e kandidateve .