E keni pyetur ndonjëherë veten, pse vajzat e bukura shëtisin vetëm?

578

Në jetë ndodh që ndonjëherë vetmia është zgjidhja më e mirë nëse akoma nuk keni gjetur personin për të cilin të jeni të bindur ose që nuk shfaq emocione.

Të gjithë mund të jenë ndeshur me situate të ndryshme teksa kanë parë një vajzë të bukur dhe të zgjuar që shëtit e vetmje, kjo për shumë arsye por ne mund të jemi bërë kurioz për këtë fakt.

Ato nuk janë vetëm, pasi kanë shumë mendime për veten ose mendojnë se janë superior ndaj të tjerëve, por për shkak se nuk mund të gjejnë një partner të denjë për dashurinë dhe respektin e tyre.

Ato nuk duan të shpenzojnë kohë dhe energji për dikë që nuk mund të ndjekë ritmin e tyre dhe të vazhdojë në aspektet e rëndësishme të jetës.

Disa nga arsyet që ne mund të shohim një vajzë të bukur në këtë situatë janë;

Kanë kritere shumë të larta
Shumë përpjekje dhe energji investojnë në aspekte të tjera të jetës
Janë të mira për veten e tyre
Nuk tolerojnë rëniet, as nuk janë gati për kompromise të mëdha
Për ato princi mbi një kalë të bardhë nuk ekziston.