MINISTRJA: JA LË DREJTËSISË ARRESTIMET E SPITALIT

331

Në lidhje me arrestimet e bëra në spitalin e Shkodrës ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu u shpreh se është një cështje që i përket drejtësisë dhe nuk doja ta komentoja.

- PUBLICITET -

E pyetur për ish sanatoriumin, ministrja tha se nuk është vërtetë se kjo godinë do i jepet spitaleve private.

- PUBLICITET -