SHËNGJIN, KOHA ME DIELL “MBUSH” BREGDETIN

354

Kur kemi hyrë në muajin Tetor dhe temperaturat janë ulur ndjeshem, në zonen turistike të Shëngjin vijon të ketë vizitor.

- PUBLICITET -

Të shumtë kanë qenë qytetarët të cilët kanë zgjedhur bregdetin për të kaluar fundjaven. Krahas motit me diell edhe çmimet e favorshme të kësaj periudhe janë arsye që zona turistike e Shëngjinit po vijon të frekuentohet.

Prezenca e vizitorëve në Shëngjin ka bërë që sezoni të zgjatet e për këtë arsye edhe bizneset të vijojnë të shërbejnë në zonë.

Kjo është një mundësi për ta parë sezonin përtej stinës së verës dhe intensitetit të lartë të muajve korrik e gusht dhe në Shëngjin kjo po ndodh.

- PUBLICITET -