Bëhuni gati për Lotarinë Amerikane? Ja kur mund të aplikoni

Jeni gati për Lotarinë Amerikane?

Muaji tetor dihet tashmë që është periudha kur hapen aplikimet dhe të gjithë të interesuarit kërkojnë më shumë informacion.

Ambasada Amerikane në vendin tonë, përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, njoftoi se aplikimet fillojnë nga data 3 tetor, ora 18:00 deri në datën 6 nëntor 2018, ora 18:00.

“Duke filluar nga data 3 tetor, ora 18:00 deri në datën 6 nëntor 2018, ora 18:00, ju mund të aplikoni për Lotarinë e Vizës së Shumëllojshmërisë!

Vazhdoni të na ndiqni në këtë faqe për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.

Këshilla ime e parë për ju është që të hapni faqen tonë të internetit dhe të lexoni udhëzimet e këtij viti.

Ato janë të përkthyera në shqip!”, -shkruhet në postimin e publikuar në “Facebook”.

TE TJERA