Anoreksia e ktheu në zombie, pamja e 26 – vjeçares është e frikshme

602

Christina Kariagkina është 26 vjeçe, dhe peshon vetëm 17 kilogramë.

Ajo ndaloi konsumimin e ushqimit normalisht që në shkollën e mesme dhe që nga ai moment mbijeton duke ngrënë një sasi shumë të vogël feta mollësh çdo ditë.

Anoreksia është aq e dukshme sa nëse do të vazhdonte rrezikon që të humbë jetën brenda vitit të ardhshëm nëse nuk merr një trajtim efektiv.

Dr Yan Gkolant një mjek me përvojë të konsiderueshme në anoreksi mori përsipër që të merret me trajtimin e 26-vjeçares.

Kur e pa për herë të parë ai u shpreh se ajo ishte aq e dobët sa mund të bënte karrierë në filmat horror nëse do luante rolin e një zombie