Ja çfarë urren më shumë secila shenjë e horoskopit

433

Astrologjia po përpiqet të krijojë një pamje të saktë dhe të plotë të secilës shenjë duke nxjerrë në pah karakteristikat e tyre pozitive dhe negative. Ajo që ata duan dhe urrejnë mund të na ndihmojë të kuptojmë njëri-tjetrin në një mënyrë të ndryshme.

Më poshtë mund të lexoni gjërat që çdo shenjë zodiake urren më së shumti. Kjo mund t’ju ndihmojë të mësoni diçka të re, diçka më shumë për personin që ju intereson.

Dashi
Ata janë gjithmonë të shpejtë, të saktë dhe në korrekt. Në këtë mënyrë, ata i urrejnë njerëzit që janë vonë dhe të avashtë. Nëse doni të mbani ato si mikun tuaj ose të fitoni zemrat e tyre, ju duhet të jeni të drejtpërdrejtë. Është më shumë e mundshme që një i shenjës dash të ju vërë tek lista e personave negativ nëse nuk i ktheni telefonatën.

Demi
Demi zakonisht ka mënyrën e vet të veçantë që duan që gjërat të bëhen! Ata planifikojnë çdo gjë dhe nuk i lënë asgjë rastësisë. Ndryshe nga Dashi, ata preferojnë të marrin kohën e tyre dhe të bëjnë gjërat siç duhet, pasi durimi është një nga cilësitë e tyre më të mëdha. Prandaj, surpriza dhe ndryshimet e papritura janë ato që ata urrejnë më shumë. Këta të dashuruar nga ushqimi gjithashtu urrejnë gatimey e këqija, ushqim të shpejtë dhe njerëz të çrregullt dhe të ç`organizuar. Demi nuk gëzon të folurit publik ose nuk është injoruar në publik.

Binjakët
Këto krijesa miqësore duan të jenë qendra e vëmendjes! Ata i duan festat dhe nuk kanë ide se si të ndalen. Pra, nuk befason fakti që ata urrejnë t’i thuhet “shhh”. Binjakët, të cilët lëvizin me shpejtësi urrejnë njerëzit që ecin, flasin dhe lëvizin ngadalë. Ata janë optimistë dhe kjo është arsyeja pse ata nuk i pëlqejnë shumë pesimistët dhe njerëzit pa një ndjenjë të mirë humori. Ata e vlerësojnë verën e mirë dhe absolutisht e urrejnë kur këpucët e tyre nuk janë të mira për vallëzim.

Gaforrja
Kjo është ndoshta një artikull që gaforret urrejnë për të lexuar, dhe kjo është vetëm për shkak se ata urrejnë të kritikohen. Gaforret e gjejnë të vështirë të tregojnë ndjenjat e tyre dhe ata urrejnë ndarjen e tregimeve të jetës së tyre personale. Për shkak të natyrës së tyre sentimentale, ata nuk e pëlqejnë shikimin e filmave të dhunshëm.

Luani
Luani i urren të gjithë ata që janë më të mirë se ata. Nëse keni më shumë njohuri, keni rroba më të mira, një makinë më të mirë ose jeni një shofer më i mirë se ai, Luani do t’ju urrejë. Nëse dikush i provokon ose injoron përpjekjet e tyre për të qenë qendra shumë e dëshiruar e vëmendjes, ata ndjehen të mërzitur. Ata e konsiderojnë veten shumë njerëz flirtues dhe seksual. Luani gjithashtu urren po ti thoni të ngadalsojnë.

Virgjëresha
“Sherlock Holmes” e zodiakut preferon që gjërat të bëhen “të drejta”. Virgjëreshat janë analitikë dhe absolutë, që mund të zbresin gjërat që shumica e njerëzve nuk do ta bënin. Nëse jeni të çrregullt ose të ç`organizuar, ka shumë të ngjarë që Virgjëresha të mos ju pëlqejë. Nëse nuk vëni një orë, ata do t’ju trajtojnë si një person i paorganizuar. Ata urrejnë nëse dikush prek apo lëviz gjërate tyre. Për të bërë një përshtypje të mirë mbi Virgjëreshat, sigurohuni që të keni gjithçka nën kontroll.

Peshorja
Gjithmonë duke u përpjekur për të mbajtur ekuilibrin dhe për të ndarë të mirën nga e keqja, Peshorja urren mizorinë e kafshëve dhe shkelësit e ligjit. Ata thjesht nuk mund ta kuptojnë kur dikush po e thyen ligjin. Nga ana tjetër, ata urrejnë çdo lloj kufizimi. Ata e duan dëgjimin e muzikës me zë të lartë.

Akrepi
Duke qenë të sigurt dhe të pavarur në çdo kohë, Akrepit nuk i pëlqen njerëzit që vazhdimisht kërkojnë miratim. Akrepët urren njerëzit me sjellje poseduese dhe obsesive, edhe pse ata janë të njohur për zotërimin e të njëjtave karakteristika. Ata urrejnë gënjeshtarët dhe nuk pëlqejnë njerëzit që marrin hua gjëra të vogla dhe nuk i kthejnë ato. Akrepëve nuk u pëlqejnë njerëzit negativë dhe pesimistë dhe njerëzit që i akuzojnë për diçka që nuk kanë fakte.

Shigjetari
Shigjetari e adhuron të marrë rreziqe dhe ata kurrë nuk ankohen. Kjo është ndoshta arsyeja pse ata nuk i vlerësojnë njerëzit që shmangin rreziqet dhe përkundrazi do të ankohen gjithë kohës. Ka më shumë gjasa që ata të zemërohen nëse duhet të presin për ju, prandaj sigurohuni që nuk jeni vonë, dhe nëse keni gabim për diçka që e pranoni. Ata janë ndër njerëzit më të paduruar të zodiakut me zero durim apo çfarëdo, prandaj kini kujdes! Ata nuk janë spontane dhe urrejnë tradicionalizmin.

Ujori
Nëse jeni arrogant ose këmbëngulës, jini të vetëdijshëm se ujorët do t’ju urrejnë. Ata nuk më pëlqejnë të flasin për të kaluarën, pasi jetojnë në të tashmen, jo në të kaluarën. Ujorët duan që të kenë miq besnikë për t’u mbështetur, kështu që ata urrejnë nëse besnikëria e tyre vihet në pyetje. Ata gjithashtu e urrejnë nëse i thuhet se janë gabim. Ujorët mund të jenë kokëfortë dhe nuk bëjnë kompromise për gjëra që do t’i çonin ata jashtë zonës së tyre të rehatisë. Edhe pse ata janë të varur nga teknologjia, ata nuk janë të fiksuar për të blerë teknologji të reja vetëm për këtë fakt.

Peshqit
Peshqit urrejnë nëse u thua se çfarë duhet të bëjnë. Për shkak se ata jetojnë në botën e tyre, ata e urrejnë atë kur njerëzit nuk mund t’i kuptojnë ato. Peshqit janë të ç`organizuar, prandaj ata humbasin rregullisht sendet personale. Megjithatë, kjo është një nga gjërat që ata urrejnë më së shumti. Ata gjithashtu nuk i pëlqejnë njerëzit që pinë alkool shumë.